Nu lăsa un eveniment neașteptat, să îți strice ziua.

Solicită gratuit o ofertă de asigurare personalizată.

Companii de asigurare

Definiție:
Asigurarea este o formă de protecție bazată pe un contract, prin care o persoană fizică sau juridică care se va numi asigurat, cedează anumite riscuri unei persoane juridice - asigurator, plătind asiguratorului o suma de bani numita primă de asigurare.
Asiguratorul se obligă prin acesta, contract, să plătească asiguratului despăgubiri în cazul în care evenimentele prevăzute în contract au loc.

De ce sunt utile asigurările?

Indiferent de cât de mult a evoluat umanitatea, un lucru este foarte clar: nu putem controla tot ceea ce se întamplă în jurul nostru, exemplul cel mai bun fiind poate natura. Mass-media prezintă foarte des catastrofele naturale care lovesc diverse regiuni, și din păcate nici România nu face excepție. Dar natura nu este singura care ne afectează și ne provoacă pagube: accidente se întampla la tot pasul, iar jaful, furturile, tâlhăriile, toate țin de natura umană.

Riscurile acestea vor exista întotdeauna. Dar mai sunt și altele, în legatură cu sănătatea, cu activitatea profesională, și, în cazul firmelor, riscuri privind mărfurile sau activele companiei. De aceea este foarte bine să încercăm să transferăm riscurile asupra companiilor specializate.

Acestea sunt motivele pentru care au apărut serviciile sau, mai bine zis, produsele de asigurare. Acestea sunt oferite de companii specializate care preiau diferite riscuri în schimbul unei sume de bani. Astfel, plata unei sume îl pune pe asigurat la adapost de problemele cauzate de accidente, fie ele auto sau de altă natură, îi poate salva firma de la probleme financiare care ar putea duce la faliment s.a.

Un argument al utilitații asigurărilor este oferit de prezența acestora la o scara largă în Occident, unde există o adevarată cultură. Marea majoritate a oamenilor au în țările vestice, tot felul de asigurări, nu doar cea de raspundere civilă auto, ci și de viața, de sănătate, de protejare a bunurilor.

De ce se întamplă acest lucru? Pentru că, în Occident simțul proprietății este foarte dezvoltat, și toți vor să își pună proprietățile la adăpost de diferite riscuri, dar și pentru că occidentalii sunt foarte interesați de viitorul lor și al celor din jurul lor. De aceea asigurările sunt un instrument foarte bun pentru crearea unui viitor lipsit de griji și sigur.

Locatie & Program
Locatie

Constanta, Romania

Strada Mihail Jora, nr.9 

zona Kamsas - blocurile rosii de pe Baba Novac

Strada Liliacului, nr. 1

zona Dorally - piata, langa SuperMarket

 

Tel: 0723.622.590

Tel: 0734.733.140

Whatsapp: 0723.622.590

E-mail: Delize.Asigurari@gmail.com

Program

Luni - Vineri

8:30 am - 5:00 pm

 

Programari prin telefon.

CE SUNT ASIGURĂRILE
             ȘI LA CE SUNT UTILE

Ce este Brokerul în asigurări?

Brokerul de asigurări este un specialist în ceea ce privește piața asigurărilor. Serviciile acestuia se adresează în general persoanelor juridice, dar nu exclusiv. Pe piață există foarte multe societăți de asigurare, apar din ce in ce mai multe produse de asigurare, oferta se diversifica în mod continuu și apar produse care mai de care specializate.

În aceste condiții, clientul are probleme în a alege cea mai bună soluție pentru problema sa, mai ales dacă nu cunoaște foarte bine cum funcționează asigurările. Aici, intervine brokerul de asigurări. Acesta ar putea fi privit drept un intermediar, dar este în mod clar mai mult decât atât, este un specialist. Cunoscând foarte bine particularitățile pieței, oferta de produse, contextul pieței, tehnica de derulare a asigurărilor, brokerul poate oferi pentru clienții săi cea mai bună soluție dintr-o multitudine de opțiuni. 

Dezvoltarea pe care o au asigurările la nivel mondial nu mai permite funcționarea fără societățile de brokeraj. Schimbările legislative, evoluțiile economice, toate acestea sunt mai ușor de depășit, atât de către clienții asiguratorilor, cât și de către vânzătorii de polițe de asigurare, apelând la serviciile societătilor de brokeraj în asigurări.


Brokerul este platit printr-un comision care este inclus în prima de asigurare, iar serviciile sale presupun consultanță de specialitate și urmărirea derulării contractului pe durata sa, bazându-se pe stabilirea profilului de risc al clientului, urmărind însă în același timp și situația financiară a companiei de asigurări cu care se încheie polița de asigurare.

Societățile de brokeraj sunt utile atât companiilor care vor să își asigure diverse bunuri sau active, cât și companiilor de asigurări, brokerii fiind cei care pot furniza clienți foarte importanți.