Nu lasa un eveniment neasteptat, sa iti strice ziua.

Solicita gratuit o oferta de asigurare personalizata.

LOCUINTA

PAD

De ce avem nevoie de o asigurare obligatorie?

Frecvența evenimentelor de catastrofă naturale este în creștere alarmantă în ultimii ani. În fiecare an, mii de oameni își pierd casele și agoniseala de o viața și rămân la mila autorităților pentru recuperarea prejudiciilor, fără nicio plasă de siguranță.

  • Asigurarea obligatorie de locuință oferă o protecție minimă de bază în cazul producerii unor inundații, alunecări de teren sau cutremur. Pentru o primă modică de 10 EUR și respectiv 20 EUR pe an puteti primi o despăgubire maximă de 20.000 EUR, bani care pot fi utilizați pentru a repara macar o parte din prejudiciul cauzat.

  • Potrivit legii, cei care nu și-au încheiat asigurarea nu vor beneficia de ajutor din partea autorităților locale în cazul producerii unor calamități naturale!

Asigurarea facultativă a locuinței

De ce avem nevoie de o asigurare facultativă?

Asigurarea obligatorie oferă o protectie minimă, recomandându-se ferm încheierea de asigurări facultative care să acopere diferența între valoarea reală a locuinței dumneavoastră și suma asigurată obligatoriu!

Asigurările facultative sunt un instrument accesibil tuturor si eficient pentru a ne proteja agoniseala de o viață.

  • O asigurare facultativă acoperă cele mai frecvente riscuri care pun în pericol locuința și pot afecta și bunurile dumneavoastră.

  • Încheierea acestei polițe este cea mai ieftină modalitate de protejare a casei și bunurilor personale, chiar mai ieftină decât instalarea unui sistem perfecționat de alarmă.

Companii de asigurare
Locatie & Program
Locatie

Constanta, Romania

Strada Mihail Jora, nr.9 

zona Kamsas - blocurile rosii de pe Baba Novac

Strada Liliacului, nr. 1

zona Dorally - piata, langa SuperMarket

 

Tel: 0723.622.590

Tel: 0734.733.140

Whatsapp: 0723.622.590

E-mail: Delize.Asigurari@gmail.com

Program

Luni - Vineri

8:30 am - 5:00 pm

 

Programari prin telefon.