Renomia SRBA Insurance Broker

Interesul tău înainte de toate!

Începand cu 1993, clienții noștri beneficiază de servicii de neegalat, care au la baza cunoștințele legate de industrie și valorile noastre.

Povestea Renomia

RENOMIA, fondată de Jiřina Nepalová și de fiii săi, Jiří și Pavel în 1993, este unul dintre furnizorii internaționali de top de servicii de asigurări și managementul riscului. Compania își propune să ofere clienților servicii de cel mai înalt nivel, bazate pe o cunoaștere în profunzime a pieței. începută ca o afacere de familie din Cehia, RENOMIA a acumulat o bogata experiență profesională, transformându-se într-o companie internațională de succes...

În România, RENOMIA este prezentă din 2015, prin RENOMIA SRBA Insurance Broker. 

RENOMIA este unul dintre liderii în asigurări și managementul riscului. Jiřina Nepalová a înființat, compania împreuna cu fii săi, Jiří si Pavel, in 1993. Obiectivul nostru este să oferim clienților servicii de cea mai bună calitate, însoțite de o cunoaștere profundă a industriei.

Pe parcursul istoriei, această afacere de familie s-​a reinventat, ajungând o intreprindere cu o prezență internaționala. În întreaga lume, 1,500 de profesioniști cu experiență se dedica nevoilor clienților, oferind consultanță pentru dezvoltarea afacerilor și pentru obținerea obiectivelor, având în prim plan obiectivele clienților. 

RENOMIA investește continuu în dezvoltarea companiei și a angajaților, pentru a oferi consultanță necesară clienților și afacerilor acestora. RENOMIA consideră, de asemenea, că este misiunea sa de a-​I ajuta pe cei mai putin norocoși.

Misiune

Asigurăm oameni și companii, contribuind la o viață mai bună. 

Valori 

Din prima zi, RENOMIA a avut un set de valori care sunt împărtășite de toți angajații noștri în tot ceea ce fac in fiecare zi. Cele mai importante valori sunt: 

  • Relații bune de parteneriat

  • Credibilitate

  • Servicii

  • Dezvoltare

  • Pasiune

Companii de asigurare
Locatie & Program
Locatie

Constanta, Romania

Strada Mihail Jora, nr.9 

zona Kamsas - blocurile rosii de pe Baba Novac

Strada Liliacului, nr. 1

zona Dorally - piata, langa SuperMarket

 

Tel: 0723.622.590

Tel: 0734.733.140

Whatsapp: 0723.622.590

E-mail: Delize.Asigurari@gmail.com

Program

Luni - Vineri

8:30 am - 5:00 pm

 

Programari prin telefon.

2018 - Dezvoltare Durabila
2017 - Tradiție și Stabilitate
2016 - Managerul Anului - Gheorghe Grad
Premii XPRIMM
2019 - Custom Care - Grija Cliențiilor
2019 - Activitate de 20 ani